VígjátékAnimációsBűnügyiAkció
X
frissességnézettség
A Madagaszkár pingvinjei A Madagaszkár pingvinjei
Penguins of Madagascar
6 771 megtekintés véletlen
Naruto Naruto
Naruto
233 megtekintés véletlen
A Simpson család A Simpson család
The Simpsons
326 902 megtekintés véletlen
Mexifornia Mexifornia
Bordetown
11 847 megtekintés véletlen
Halálos fegyver Halálos fegyver
Lethal Weapon
4 965 megtekintés véletlen
A kondom el van vetve A kondom el van vetve
Suburgatory
2 480 megtekintés véletlen
Kemény motorosok Kemény motorosok
Sons of Anarchy
28 634 megtekintés véletlen
Papás-Babás Papás-Babás
Baby Daddy
6 205 megtekintés véletlen
Fekete vitorlák Fekete vitorlák
Black Sails
1 375 megtekintés véletlen
Six Six
Six
1 662 megtekintés véletlen
A szökés A szökés
Prison Break
136 729 megtekintés véletlen
Csillagkapu: Univerzum Csillagkapu: Univerzum
Stargate Universe
6 257 megtekintés véletlen
További sorozatok...
X

Utolsó hozzászólások:

miert nem jo
Doktor House 5. évad 23. rész 15 perce

Ez a resz kimondottan fullkoserkiralyistencsaszarzsirkarajtriplahamburgerjoszaftosanhagymaval,jobb az osszes demagog dumanal itt a forgatokonyvet maga az isten irta,amugy homar vagyok ,megbuzultam,ha valakit erdekel,gondolom ti is ratyikak vagytok.
Family Guy 10. évad 2. rész 1 órája

Adria666! Te egy király/királynő vagy. (a név alapján nem tiszta) Ne vedd fel magadra az értetlenkedő buta csőcseléknek a nyűgjét, baját, bunkóságát. Nagyon jó amit itt teszel/tesztek. Sajnos az ember egy nagyon hálátlan teremtés, de vannak akik rettenetesen hálásak neked/nektek a belefektetett munkáért, például én is. Nagyon köszönöm és remélem folytatod, ne törjön a lelkesedésed! Legyen szép napod! T
Vélemény az oldalról 3 órája

pontosan ezért csalja meg Clevelandet, mert nem elég férfi omg...
Family Guy 4. évad 5. rész 3 órája

Adria666(332)
Ugyan már emberek, mi ez a sok értetlenkedés?
Le van tiltva a rész brü-hü-hü!
Egyikőtök se fizetett egy vasat sem azért, hogy megnézze ezeket a sorozatokat, mert aki megvette az eredeti DVD/Blu-ray kiadást, az nem itt fog háborogni. Minden sorozaton/filmen jogdíjak vannak, ami védi a készítők munkáját. Emelje fel a kezét, aki vigyorogva bemegy a munkahelyére dolgozni minden nap úgy, hogy tudja, egy fillér fizetést sem fog kapni érte!
Ennek ellenére itt ez az oldal azoknak, akik anyagi, vagy más okok miatt nem tudják beszerezni az eredetit és elég sokan dolgoznak azon, hogy mégis meg tudjátok nézni. Megértem én, hogy zavaró lehet, ha nem találhatóak a részek, de ugyanannyi erőfeszítésbe kerül minden nyavajgónak, hogy pótolja azokat. Aki pedig erre nem "képes" azt megkérném, hogy a nemtetszését legalább kulturáltan fogalmazza meg. Sokan (köztük én is) azon vagyunk, hogy a hibás/hiányzó részeket pótoljuk, ahogy az erőnkből és szabadidőnkből kitelik. De ez időigényes munka és a mostanában elszaporodó bunkók miatt egyre kevésbé van hangulata hozzá ez embernek. Mert képzeljétek: minden feltöltőnek van munkája/családja/élete !!!!
Érdekes még az is, hogy alpári megfogalmazásban szidni az oldalt mindenkinek jól megy, de egy "köszönömöt" kinyögni, mikor javításra kerül a hiba az már túlságosan megterhelő (akinek nem inge...).
Szóval szeretnék mindenkit nyugalomra és türelemre inteni, akinek pedig ez nem megy annak javaslom egy pszichológus mielőbbi felkeresését.
Köszönöm!
Vélemény az oldalról 3 órája

Tipp:

Regisztráció után kedvenceket tudsz gyűjteni.

Gépház:


- Hülye vagyok, nem jó így a hibabejelentés :D Napokban javítom. 2 hónapja
- Hibabejelentést átalakítottam kicsit, észrevételek jöhetnek.2 hónapja
- Regisztráció, feltöltés, adatbázis optimalizálás és még 1-2 dologgal frissítettem az oldalt. Hibabejelentések és észrevételek jöhetnek vélemények oldalra vagy e-mailben.5 hónapja

Vélemények az oldalról:

Az oldalra érkezett észrevételeket itt tudod elolvasni, a régi oldalt pedig innen éred el. A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk, hogy mivel tudnánk jobbá tenni az oldalt.